Ολες Ευρώπη Πεμ 16.05.2024
Νίκος Πετρουλάκης: Ο μοναδικός με καταγωγή από την Κρήτη, στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης», καταγγέλλει για τον ΒΟΑΚ!
Την παρέμβασή του για θέματα που αφορούν στην Κρήτη, έκανε ο Νίκος Πετρουλάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης, κατά τη διάρκεια περιοδείας που κάνει στα πάτρια εδάφη των παππούδων του.

Ο κ. Πετρουλάκης, δημοσιογράφος και ο μοναδικός στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης», με καταγωγή από την Κρήτη, κατέγραψε τα προβλήματα και τις ελλείψεις, «καυτηριάζοντας» την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ: «Κοροϊδεύουν εδώ και χρόνια τον λαό της Κρήτης, αφού ο ΒΟΑΚ θα έπρεπε να είχε τελειώσει τρεις φορές έως τώρα, αλλά ενδιαφέρονταν για το ομορφότερο νησί της Ελλάδας, μόνο πριν από εκλογές, οι έως τώρα Κυβερνήσεις. Πρώτο μου μέλημα, εφόσον εκλεγώ στην Ευρωβουλή, θα είναι να ψάξω το θέμα των χρηματοδοτήσεων και της καθυστέρησης στην υλοποίηση κατασκευής του έργου του ΒΟΑΚ. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται, να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και άμεσα πρέπει να δοθεί εντολή ολοκλήρωσης του έργου, που έγινε σαν το γεφύρι της Άρτας…».