Ολες Πολιτική Τρι 21.11.2023
ΣΥΡΙΖΑ: Προς την έξοδο «σπρώχνει» την Αχτσιόγλου ο Κασσελάκης – Αποδομεί Τσίπρα και «μαλώνει» Πολάκη

Άλλο ένα βήμα προς την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν χθες τα στελέχη που στηρίζουν την Έφη Αχτσιόγλου στην πανελλαδική συνδιάσκεψη που έγινε διαδικτυακά και στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1000 μέλη και στελέχη του κόμματος.
Όλα δείχνουν ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ κρίσιμες αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ακόμα και αυτό της παραμονής στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιων στελεχών από την τάση αυτή.

Η Έφη Αχτσιόγλου και οι «6+6» αποφάσισαν πάντως να συνεχίσουν τις εσωκομματικές διεργασίες με μέλη και βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ, ώστε όταν αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα να είναι σίγουροι πόσοι και ποιοι θα τους ακολουθήσουν.

Οι βουλευτές που εντάσσονται στην ομάδα Ατσιόχλου σταθμίζουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας.

«Φύγετε τώρα» ήταν το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη από την πρώτη του ραδιοφωνική εκπόμπη.

Ωστόσο σάλος έχει προκληθεί από την «επίθεση» του Παύλου Πολάκη στην Σία Αναγνωστοπούλου με αναφορά σε προσωπικά δεδομένα.

Προβληματίζει όμως και την ηγετική ομάδα και τον Στέφανο Κασσελάκη η στάση που διατηρεί ο  Παύλος Πολάκης και επιτίθεται σε όποιον διαφωνεί με τις παρούσες συνθήκες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθετήθηκε σχετικά με το τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν θα έβαζε ως υπουργό Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Η δήλωση Κασσελάκη, περί λάθους Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη, απλά επιβεβαιώνει ότι θα υπέγραφε από την αρχή τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει την ευκαιρία να υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν», απάντησε το γραφείο Τύπου του ΜέΡΑ25.

Μήνυμα Κασσελάκη στην πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή: «Φύγετε τώρα»

madata.gr