Ολες Πολιτική Κυρ 19.11.2023
ΠΑΣΟΚ: Σε θετικό κλίμα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή

Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, με φόντο το θετικό κλίμα που προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις, που φέρουν το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση.

Νέα δημοσκόπηση εμφανίζει τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό, βλέπει διάλυση του κόμματος μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Πρόκειται για δημοσκόπηση της εταιρείας GPO, που διενεργήθηκε για την εφημερίδα «Παραπολιτικά»,  το διάστημα 13 – 15 Νοεμβρίου 2023 σε πανελλαδικό δείγμα 1.200 ατόμων.

Είναι η δεύτερη δημοσκόπηση που εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην τρίτη θέση και το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη. Κυρίαρχη παραμένει η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου με 36%.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει σήμερα με φόντο το θετικό κλίμα.

Πριν από λίγο έφθασε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Αναμένεται μέσα από την ομιλία του να ασκήσει κριτική εφ’ όλης της ύλης στην κυβέρνηση.

Στην συνέχεια ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα περιγράψει τι έχει καταφέρει το κόμμα από τις εθνικές μέχρι και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει το κόμμα.

Στόχος είναι η ενίσχυση των δυνάμεων στις ευρωεκλογές και στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα της διεύρυνσης, το οποίο συζητήθηκε και στο χθεσινό πολιτικό συμβούλιο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει κάλεσμα στις ευρύτερες κοινωνικές προοδευτικές δυνάμεις να συστρατευτούν με το ΠΑΣΟΚ.

πηγή: MEGA TV