Επίσκεψη Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στο Πάρκο Ερυθραίας και σε νέες παιδικές χαρές
Επίσκεψη σε σημαντικά έργα που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε έχουν ολοκληρωθεί, με στόχο να συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα εκτελούμενα έργα ανάπλασης στο Πάρκο Ερυθραίας στις Μεσαμπελιές το οποίο προχωρά με ικανοποιητικού ρυθμούς. Ήδη οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει είναι εμφανείς, και το καθιστούν ως ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα εντός κατοικημένης περιοχής.
Σημειώνεται ότι ο πλήρης σχεδιασμός για το Πάρκο Ερυθραίας αφορά στη διαμόρφωση συνολικής έκτασης περίπου 50 στρεμμάτων και είναι χωρισμένος σε τρία έργα. Το πρώτο από αυτά ,είναι το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στα 14 στρέμματα μεταξύ των οδών Μιχαήλ Ηλιάκη και Νικ. Καμπιτάκη.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Πάρκο της οδού Εφόδου στη Χανιόπορτα καθώς και παιδικές χαρές στις Μεσαμπελιές που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και παραδόθηκαν σε χρήση. Πρόκειται για χώρους άθλησης και αναψυχής
και εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αναβάθμισης παιδικών χαρών και χώρων
υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων που βρίσκονται στον Δήμο Ηρακλείου και αποτελούν πόλο έλξης εκατοντάδων παιδιών σε καθημερινή βάση.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε «Το μεγάλο έργο του Πάρκου Ερυθραίας στις νότιες συνοικίες του Δήμου Ηρακλείου καθημερινά προχωρά και παίρνει σάρκα και οστά. Για την Δημοτική Αρχή κερδίζεται ένα μεγάλο στοίχημα καθώς η υπόσχεση μας για την υλοποίηση του, γίνεται πράξη . Και η κατασκευή όμως νέων παιδικών χαρών με σύγχρονες και ασφαλείς προδιαγραφές σε κάθε γειτονιά της πόλης αποτελεί γεγονός που μας γεμίζει με ικανοποίηση».