Ολες Ευρώπη Σαβ 15.04.2023
Εύα Καϊλή: Θα ζητήσει σύντομα να αφαιρεθεί το βραχιολάκι λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Να επιστρέψει αθώα στην Ελλάδα είναι πλέον ο στόχος της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η οποία αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι χθες Μ. Παρασκευή. Για τέσσερις μήνες είχε προφυλακιστεί για το σκάνδαλο Qatar Gate. 

Ο Έλληνας δικηγόρος της μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ λέγοντας πως η Εύα Καϊλή, που κατηγορήθηκε για το σκάνδαλο Qatar Gate, ζει σε μία μικρή μεζονέτα 90 τετραγωνικών μέτρων και όχι τεράστιο ακίνητο όπως έγραφαν.

«Μεγάλη αγωνία της Εύας Καϊλή είναι τώρα να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της, να ξέρουν οι ψηφοφόροι της ότι δεν τους πρόδωσε και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο» είπε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως τόνισε, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται αποδομούνται μέρα με τη μέρα, με βασικότερο στοιχείο ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά της αποτυπώματα στις δεσμίδες χρημάτων που εντοπίστηκαν στο σπίτι της.

«Η Εύα Καϊλή έχει τεράστια αποθέματα δύναμης από το γεγονός ότι είναι αθώα. Θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το αποδείξει» είπε. Αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις της πελάτισσάς του από εδώ και στο εξής.

«Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι, καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβούλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Την ίδια ώρα ο κ. Δημητρακόπουλος μετέφερε μήνυμα της Εύας Καϊλή όπου διαψεύδει δημοσιεύματα για επαφές με άλλα κόμματα: «Μύθοι, ψέματα και προσβλητικά αυτά που γράφονται ότι μιλούσα με κάποιο άλλο κόμμα, εγώ ήμουν ταγμένη στον χώρο μου» είπε μέσω του δικηγόρου της η 44χρονη πολιτικός.

πηγή: newsit.gr