Ολες Πολιτική Σαβ 18.03.2023
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία – Στο τραπέζι η επιστολή συγγνώμης του Πολάκη

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται και η επιστολή του Παύλου Πολάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητεί συγγνώμη για την ανάρτηση που στοχοποίησε δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζικά στελέχη.

Η χθεσινή επιστολή μεταμέλειας του Παύλου Πολάκη με την τριπλή συγγνώμη αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το εάν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Χανίων, αλλά και την παραπομπή του βουλευτή στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σημειώνεται ότι το επίκεντρο της ατζέντας της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η τραγωδία των Τεμπών και ο σχεδιασμός του κόμματος για το επόμενο διάστημα, με μία ολιστική τοποθέτηση του κόμματος για τους σιδηροδρόμους της χώρας.

«Πρόεδρε, έκανα λάθος»

Επιστολή συγγνώμης απέστειλε προς την Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης χθες, Παρασκευή, ενόψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Σε αυτήν, όπως δηλώνει, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί για τις ενέργειες που οδήγησαν στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Φεβρουαρίου το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ επικύρωσε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος ο μέχρι τότε υποψήφιος στα Χανιά, Παύλος Πολάκης, και να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Αφορμή αποτέλεσε η δημόσια απαίτησή του να περιληφθεί στα ψηφοδέλτια του νομού ο συνεργάτης του, Μιχάλης Χαιρετάκης, συνοδευόμενη από την «απειλή» της αποχώρησής του.

πηγή: MEGA TV