Τετ 29.01.20
Διαφωνία βουλευτή της ΝΔ με την τροπολογία της κυβέρνησης. «Αδειάζει» τον Αυγενάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, ήταν καλεσμένος στο Action24 και την εκπομπή Brainstorming, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ρύθμιση που φέρνει η κυβέρνηση αναφορικά με τις ποινές που προβλέπονται στα ποδοσφαιρικά σωματεία.

Αρχικά, ο κ. Πάτσης είπε «Θεωρώ ότι έγινε ένα παρά πολύ μεγάλο λάθος. Γνωρίζαμε όλοι ότι υπήρχε αυτός ο φάκελος, ο οποίος θα εξεταστεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ο υφυπουργός Αθλητισμού έκρινε σκόπιμο, δεν ξέρω για ποιο λόγο, δύο μέρες πριν την εκδίκαση να αλλάξει δύο μέλη της επιτροπής».

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι «Δημιουργήθηκαν συνωμοσίες στο ότι δύο μέρες πριν δύο μέλη της ΕΕΑ άλλαξαν και η εισήγηση, και όχι απόφαση, προήλθε από αυτή την πλειοψηφία» και πρόσθεσε «Ήταν πολύ μεγάλο λάθος του υπουργού», ενώ ερωτηθείς για το αν «αδειάζει» τον κ. Αυγενάκη, απάντησε «Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο».

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως διαφωνεί με την τροπολογία της κυβέρνησης και όταν ρωτήθηκε για το τι θα ψηφίσει στην αυριανή ψηφοφορία, στην αρχή απέφυγε να διευκρινίσει την πρόθεση του, ωστόσο, τόνισε ότι «αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, βεβαίως και θα πειθαρχήσω».

 

madata.gr