Κυρ 03.03.19
Ο Νίκος Χρονάκης στο συνδυασμό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη
Την υποψηφιότητά του για το Περιφερειακό Συμβούλιο με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη ανακοίνωσε ο Νίκος Χρονάκης, διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Σε γραπτή του δήλωση, ο ο κ. Χρονάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Κρητικοί. Η Κρήτη είναι ο τόπος μας. Η Πατρίδα που γεννηθήκαμε. Αυτό μας δημιουργεί υποχρεώσεις, μας γεννά προκλήσεις.

Να βάλουμε την Κρήτη μας στο κέντρο των εξελίξεων. Με όραμα για το αύριο της Κρήτης. Για το μέλλον των παιδιών μας. Να κάνουμε τον τόπο μας, τον τόπο που όλοι αγαπάμε και νοιαζόμαστε ένα πρότυπο ανάπτυξης. Να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας καλύτερο απ’ ότι μας τον κληροδότησαν οι γονείς μας. Τους το οφείλουμε. Τους οφείλουμε.

Να αναβαθμίσουμε τις υποδομές μας. Να ενισχύσουμε τον Τουρισμό, τον Πρωτογενή Τομέα, τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης. Να αναδείξουμε, τον Πολιτισμό και την Ιστορία του τόπου μας.

Βρίσκομαι για πολλά χρόνια στο πλευρό του Μανώλη Κεφαλογιάννη, ως Διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου. Διαχρονικά βιώνω μαζί με όλους εσάς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Μία καθημερινότητα, που πρέπει να βελτιώσουμε. Σε όλα τα επίπεδα.

Γι’ αυτό το λόγο στρατεύομαι στην προσπάθεια που κάνει ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και κατέρχομαι μαζί του για να δώσουμε αγώνα για την Κρήτη μας, για το νομό μας, για την πόλη μας το Ηράκλειο ως Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Ηρακλείου. Κατέρχομαι στο πλευρό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη ενός νέου ανθρώπου με όρεξη για δουλειά και προσφορά, ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού. Στο δικό του πρόσωπο, στις δικές του ιδέες βλέπω την Κρήτη που όλοι ονειρευόμαστε”.
Πηγή: typoskritis.gr