Τετ 09.12.20
Ένα θετικό βήμα έγινε, συνεχίζουμε αποφασισμένοι
Με μια θετική ανακοίνωση ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκος δεσμεύτηκε πως στον νέο νόμο για τις προσλήψεις και τον ΑΣΕΠ, το ποσοστό προσλήψεων για τις τρίτεκνες οικογένειες θα είναι 10% όπως είχαμε ζητήσει σαν ΟΠΟΤΤΕ, με ανακοινώσεις και διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό.
Η άμεση κινητοποίηση μας, οι αναφορές των βουλευτών για το θέμα, η δημοσιοποίηση του ζητήματος βρήκαν συνομιλητές «που ακούσανε» στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως η νομοθετική ρύθμιση δεν θα συνοδεύεται από «ψιλά γράμματα» που θα ακυρώνουν το μέτρο και πως ο νόμος θα αποτυπώνει αυτήν την κυβερνητική επιλογή σε όλο τον Δημόσιο τομέα ( πρόσφατο αρνητικό γεγονός η εξαίρεση των τριτέκνων από τη θετική αντιμετώπιση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας) .

Συνεχίζουμε…
Η Δημογραφική εξέλιξη της χώρας επιβάλλει ολοκληρωμένο κυβερνητικό σχέδιο θετικών μέτρων για την ενίσχυση της δημιουργίας οικογένειας, για την στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών. Όπως δεσμεύτηκαν τα πολιτικά κόμματα στην απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής του Κοινοβουλίου.
Δεν επαιτούμε, απαιτούμε.

Στήριξη των μεγάλων οικογενειών, από τρία παιδιά και πάνω, με νομοθετικές ρυθμίσεις. Οικονομικές και θετικές προϋποθέσεις ώστε οι νέοι να κάνουν οικογένεια και να αποκτούν παιδιά.
Θα συνεχίσουμε λοιπόν τις παρεμβάσεις, ενωμένη η μεγάλη τριτεκνική οικογένεια της χώρας, μέχρι οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξη.

typoskritis.gr